BijlwerpenGLOW GOLFPRISON ISLANDVrijgezellenfeest organiseren in Finlandia ??

1 maart 2019

Ken jij iemand die binnenkort wil gaan trouwen? ???

Gaat u, of één van uw vrienden binnenkort trouwen en bent u op zoek naar de ultieme locatie voor een geslaagd en onvergetelijk vrijgezellenfeest/Bachelor party? Bij Partycentrum Finlandia gevestigd op slechts 20 minuten van Kortrijk en Roeselare, kunt u de aanstaande bruid(egom) in stijl afscheid laten nemen van het vrijgezellenbestaan. Kom met al uw vrienden.

Een avond vol spannende, sensationele en adrenaline verhogende activiteiten. U kunt bij ons een vrijgezellenfeest voor zowel dames als heren samenstellen, met meerdere onderdelen, die samen een gezellig evenement garanderen.

U kunt bij Finlandia Yeti Gullegem een vrijgezellenarrangement samenstellen uit:

  • Prison Island
  • Golfen
  • Bijlwerpen

Uiteraard hoort lekker eten en drinken ook bij een vrijgezellenfeest. In ons eetcafé kun je genieten van onze comfort food! Overheerlijk stoofvlees met frietjes,vol au vent met frietjes, balletjes in de tomatensaus met frietjes, spaghetti, hamburgers,…

We hebben ook een ruim aanbod aan arrangementen voor een vrijgezellenfeest vanaf 10 personen met keuze uit cowboysteak 300gr, fajitas met kip, burritos, ontbijt, kaasplank (veggie)

Wij denken graag met u mee over de beste invulling van uw vrijgezellenfeest. Neem contact op met hét leukste partycentrum in de omgeving, voor meer informatie of maak gelijk een reservering.

Wij ontvangen U graag aan het onthaal.
Of  stuur gerust een mail naar reservaties@finlandia.be
Bellen kan naar Finlandia: Tel: +32(0)056 41 00 11 of Céline Himschoot: Tel:+32 486 13 86 81

FINLANDIA YETI GULLEGEM – DRIEMASTEN 39 – 8560 GULLEGEM

Tel. 056 41 00 11 – contact@finlandia.be

VOLG ONS

We zijn DE locatie bij uitstek voor indoor plezier voor jong en oud. Schooluitstappen, Teambuildings, Vriendenuitjes, vrijgezellenfeestjes, ... kortom THE PLACE TO BE

SCHRIJF NU IN!

Mis onze aanbiedingen, acties en evenementen niet! Schrijf je in voor onze nieuwsbriefWebdesign: WebScreen.be