Geen onderdeel van een categorieFinland Yeti Gullegem open vanaf vrijdag 28 september!

14 september 2018

Veel veranderingen bij Schaatsbaan Finlandia!

Dit wordt het grootste project in de geschiedenis van Finlandia. Finlandia wordt verbouwd, krijgt een nieuwe naam “Finlandia Yeti Gullegem” en een nieuw logo.

De naam kent zijn herkomst door de samenwerking van Marc Garreyn van de ijspiste Finlandia en Christophe Van den Berghe van Yeti Eeklo die zorgt voor de nieuwe activiteiten en de uitbating van het eetcafé.

Schaatsen met het hele gezin, als bedrijfsuitje, in je eentje of met je vrienden: dat is allemaal mogelijk in Finlandia te Gullegem. Op 28 september wordt de ijsbaan officieel heropend.

Het gebouw werd deels gerenoveerd zoals de lift, GlowGolf en Prison Island. De aanpassingen aan het eetcafé vormen het laatste onderdeel van een opknapbeurt en gedaantewisseling van het amusementscentrum. Vanaf 28 september komen er 2 nieuwe activiteiten bij: een GlowGolf en The Game Prison Island! De tennisaccommodatie blijft tevens ook een onderdeel van Finlandia.

Finlandia aangepakt

Met het bouwen van de ‘gevangenis’, een ‘indoor-golfcreatie’ en een vernieuwd eetcafé werd misschien wel het mooiste evenementencentrum van Gullegem en Kortrijk gerealiseerd!

Het gebouw werd inmiddels ook voorzien van een lift, waardoor het eetcafé voor iedereen toegankelijk is. 

Kinderen en volwassenen kunnen zich vanaf nu uitleven op de schaatsbaan, GlowGolf en in Prison Island. Alle activiteiten zijn uitermate geschikt voor verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten.

Drukke winter

Ijsstadion Finlandia gaat een drukke winter tegemoet. Deze winter staan mooie combideals voor schaatsen, golf en Prison Island centraal. Een verjaardagsfeest, familiefeest, vriendendag, schoolreisje, bedrijfsuitje, vrijgezellendag,… Finlandia maakt het mogelijk!

Eetgelegenheid

Een hapje of een drankje mag na u activiteit uiteraard niet ontbreken.  In het eetcafé met een gezellige sfeer met uitzicht op de ijsbaan. Het gezellige eetcafé met uitzicht op de ijsbaan bied plaats aan ongeveer 150/200 personen. De menukaart biedt een gevarieerde keuze voor zowel de kleine honger en versnapering. 

Heel veel mogelijkheden

Wij stellen graag een feestelijk arrangement voor u samen, volledig aangepast aan uw wensen en zowel voor kleine als grote groepen. We vernemen graag Uw plannen voor Uw feest en gaan samen met U op zoek naar een passend arrangement. Wij bieden voor elk budget een oplossing!

Finland Yeti Gullegem is vanaf vrijdag 28 september opnieuw open voor het grote publiek!  Ideaal voor jong en oud, gezinnen en bedrijven, iedereen is welkom. Reserveren kan via: reservaties@finlandia.be 

FINLANDIA YETI GULLEGEM – DRIEMASTEN 39 – 8560 GULLEGEM

Tel. 056 41 00 11 – contact@finlandia.be

VOLG ONS

We zijn DE locatie bij uitstek voor indoor plezier voor jong en oud. Schooluitstappen, Teambuildings, Vriendenuitjes, vrijgezellenfeestjes, ... kortom THE PLACE TO BE

SCHRIJF NU IN!

Mis onze aanbiedingen, acties en evenementen niet! Schrijf je in voor onze nieuwsbriefWebdesign: WebScreen.be